Ekologisuus ja viihtyisyys edellä uusiin toimitiloihin Helsingin Pasilaan

Enersensen Valimotien toimisto Helsingissä on kesäkuun alussa muuttanut uusiin tiloihin Pasilaan kauppakeskus Triplan naapuriin. Uudet toimistotilamme sijaitsevat nyt osoitteessa Esterinportti 1.

Koko toimistotalo on juuri peruskorjattu erityisesti ekologisia ja ympäristöystävällisiä valintoja painottaen. Talo käyttää ainoastaan ympäristösertifioitua uusiutuvaa sähköä ja esimerkiksi hanat ja tiskikoneet ovat vettä säästäviä. Peruskorjauksen yhteydessä kierrätettiin kaikki materiaalit ja edistettiin vähäpäästöisten rakennusmateriaalien kehittämistä käyttämällä M1-luokiteltuja pintamateriaaleja.

Talon moderni kiinteistöautomaatio tehostaa kaikkea energiankäyttöä. Rakennuksen katolla on 101 aurinkopaneelia, jotka tuottavat noin seitsemän prosenttia koko rakennuksen energiantarpeesta. Kiinteistössä on hyvät lajittelumahdollisuudet ja talosta löytyy myös runsaasti pyöräpaikkoja sekä kaikille autopaikoille on asennettu sähköauton latauspistoke.

”Uuden toimitilamme sijainti loistavien raide- ym. liikenneyhteyksien varrella sekä erityispainotus ympäristöystävällisiin ratkaisuihin oli meille ensiarvoisen tärkeää. Haluamme edistää vastuullisia ja ekologisia ratkaisuja parhaamme mukaan. Uudet toimitilat tarjoavat myös viihtyisät työskentelymahdollisuudet yhdessä tekemiseen ja henkilöstö on ollut aktiivisesti mukana tilan valinnassa ja suunnittelussa”, toteaa Enersensen viestintä- ja yhteiskuntasuhdejohtaja Tommi Manninen.

Toimistotalolle on haettu arvostettua LEED Gold -ympäristöluokitusta. Talossa on useita erityispiirteitä, jotka tukevat erinomaisen ympäristösuorituskyvyn saavuttamista. Kohteen erinomainen sijainti ja liikenneyhteydet sekä tontinkäytön tehokkuus tukevat tavoitteena olevan Gold-tason saavuttamista. Hyvää ympäristösuorituskykyä tukevia ominaisuuksia ovat myös vähän vettä kuluttavat vesikalusteet, korkea taloteknisten järjestelmien taso, energiatehokkuus sekä korkea sisäilman laatutaso.

Jaa