Enersense toteutti McDonald’sille sähköautojen latausjärjestelmän Lahdessa

Päästöttömiä energiaratkaisuja toteuttava Enersense valittiin yhteistyökumppaniksi asentamaan McDonald’sin Lahden Launeen parkkialueelle sähköautojen latausjärjestelmä. Nyt asennettu latausjärjestelmä on 300 kilowattia teholtaan ja se sisältää kaksi kappaletta tehoyksikköjä sekä neljä kappaletta lataussatelliitteja, joissa kussakin on yksi CCS2-tyypin latauskaapeli. Latauslaiteet ovat Kempower Oy:n suunnittelemia ja valmistamia.

Enersense on jo aiemmin asentanut eri puolille Suomea McDonald’sin parkkialueille useita latausjärjestelmiä. Viime vuonna Enersense asensi Suomen ensimmäisen Kempower S-Series -pikalatausjärjestelmän McDonald’sin parkkialueelle Tampereen Kaukajärvelle.

”Kiinnostus latauslaitteita kohtaan on tällä hetkellä kovaa ja kyselyitä tulee todella paljon. Meillä on hyvä ja toimiva yhteistyö alan eri toimijoiden kesken, ja pystymme vastaamaan asiakkaiden toiveisiin joustavasti ja nopeasti”, sanoo Enersensen latausliiketoiminnasta vastaava Topias Koskela.

Enersense on vahvasti mukana sähköistämässä liikennettä. Enersense toimii merkittävänä yhteistyökumppanina mm. Pohjoismaiden suurimmalle latauspisteoperaattorille Recharge Infralle, jolla on lähes 1 300 omaa julkista latauspistettä. Recharge Infra operoi kaikkiaan 2 500 latauspistettä Norjassa, Suomessa ja Ruotsissa. Muita keskeisiä kumppaneita ovat esimerkiksi kotimainen sähköautojen pikalatausasemien valmistaja Unified Chargers, energiayhtiö Leppäkosken Energia sekä Pohjoismainen latausjärjestelmä- sekä energiavarastotoimittaja InterControl.

Lisätietoja:

Topias Koskela, Service Portfolio Manager
Puhelin: +358 50 401 7294
Sähköposti: topias.koskela@empower.fi

Jaa