Enersensen valmistamat sähköautojen suurteholaturit Avainlippu-merkittyjä

Enersense Charging Oy kehittää ja valmistaa sähköautojen suurteholatureita. Latauslaitteet suunnitellaan ja valmistetaan Suomessa, ja niillä on kotimaisuudesta kertova Avainlippu-sertifikaatti.

Kotimaisuudella on Enersensen latausliiketoiminnalle suuri merkitys ja merkin käyttäminen on ylpeyden aihe.

”Latauslaitteidemme valmistus kotimaassa edistää Suomen talouden kasvua ja luo työpaikkoja suomalaisille. Avainlippu-merkki on meille erittäin tärkeä asia ja olemme siitä ylpeitä. Se osoittaa asiakkaillemme, että olemme sitoutuneet kotimaiseen tuotantoon ja korkeaan laatuun. Avainlippu myös erottaa meidät ulkomaisista kilpailijoista. Kotimaassa valmistamisella on merkitystä monelle suomalaiselle toimijalle”, kertoo sähköisen liikenteen latausratkaisujen myyntijohtaja Riku Rahikka.

Avainlippu on merkki suomalaisesta työstä ja se voidaan myöntää Suomessa valmistetulle tuotteelle, tuoteryhmälle tai Suomessa tuotetulle palvelulle. Tuotteen, tuoteryhmän tai palvelun kotimaisuusasteen on oltava vähintään 50 prosenttia. Merkin myöntää Suomalaisen Työn Liiton Avainlippu-merkkitoimikunta. Avainlippu tukee ja edistää suomalaista työllisyyttä ja sillä viestitään luotettavasti kotimaisuudesta ja vastuullisuudesta.

”Haluamme viestiä asiakkaillemme, että me olemme sitoutuneet vastuullisuuteen ja kestävään kehitykseen. Merkki on myös osoitus suomalaisesta innovaatiosta ja insinööritaidosta”, Rahikka lisää.

Jaa