Jukka Luotolinna nimitetty myyntijohtajaksi Enersensen Smart Industry -liiketoimintaan

Jukka Luotolinna on nimitetty myyntijohtajaksi Enersense International Oyj:n Smart Industry -liiketoimintaan 3.5.2021 alkaen.

Luotolinna siirtyy päästöttömiä energiaratkaisuja toteuttavaan Enersense International Oyj:hin Caverion Industria Oy:stä, jossa hän on työskennellyt vuodesta 2012 lähtien erilaisissa johtotehtävissä, viimeisimpänä myynti- ja markkinointijohtajana. Aiemmin Luotolinna on työskennellyt yhdeksän vuotta YIT Oyj:ssa. Koulutukseltaan Luotolinna on konetekniikan diplomi-insinööri Tampereen teknillisestä yliopistosta.

”Avoin myyntijohtajan paikka herätti paljon kiinnostusta ja saimme tehtävään hyviä hakijoita. Olemme iloisia siitä, että Enersense koetaan erittäin kiinnostavana työnantajana. Nykyiset ja uudet asiakkaamme ovat strategiamme keskiössä.  Saamme Jukasta kokeneen ja motivoituneen myynnin ammattilaisen, joka tuo osaamisellaan ja verkostoillaan paljon lisäarvoa yrityksellemme sekä asiakkaillemme. Jukan liittyminen mukaan osaavaan ja sitoutuneeseen henkilöstöömme auttaa meitä saavuttamaan divisioonallemme asetetut kasvu- ja kannattavuustavoitteet, sanoo Smart Industry -liiketoiminnan johtaja Jaakko Leivo.

Jukka Luotolinnalla on vahva kokemus teollisuuden kumppanuuksien lisäarvotuotannosta ulkoistettujen kunnossapitopalveluiden ja investointiprojektien osalta.

“Olen toiminut teollisuuden palveluiden parissa lähes kaksikymmentä vuotta ja näen Enersensen juuri sellaisena toimijana, jota asiakasmarkkinat tarvitsevat tällä hetkellä. Empowerin ostettujen liiketoimintojen yhdistäminen Enersensen olemassa olevaan palvelukokonaisuuteen on vielä hakemassa muotoaan, ja pystymme asiakkaidemme kanssa vielä tarkentamaan suuntaamme tulevan osalta. Tämän vuoksi olen erityisen innoissani vastaamassa minulle asetettuun haasteeseen yhdistää yrityksemme strategiset tavoitteet nykyisen ja tulevan asiakaskuntamme odotuksiin. Nähdään siis kentällä!”, toteaa Luotolinna.

Jukka Luotolinna, Enersense

Jaa