Kesätyö ylitti odotukset

Miko Rantaeskola vietti kesän 2023 Porin pääkonttorilla rekrytointiassistentin tehtävissä.  Hän valitsi kesätyöpaikakseen Enersensen, koska koki kehittyvän ja kasvavan yrityksen luovan hyviä mahdollisuuksia tulevaisuutta varten. 

”Näin, että kasvavana yrityksenä Enersense voi tarjota mielenkiintoisia työmahdollisuuksia myös tulevaisuudessa. Rekrytointiassistentin pesti tukee hyvin urakehitystäni ja antaa hyvät avaimet tulevaisuutta ajatellen”, Miko kertoo.  

Matkailualaa Satakunnan ammattikorkeakoulussa opiskeleva Miko on ehtinyt tehdä jo kaikenlaista, mutta kesätyö Enersensellä oli ensimmäinen opintoja tukeva työ.  

”On tullut tehtyä kaikenlaista. Työkokemusta löytyy aina IT alan tehtävistä yritysmyyntiin ja tapahtumatuotantoon. Matkailualaa lähdin opiskelemaan, koska haluan nähdä maailmaa ja olla enemmän ihmisten kanssa tekemisissä”, Miko kertoo.  

Miko arvostaa kesätyössä hyvää ja toisiaan tukevaa tiimiä sekä sitä, että pääsee haastamaan itseään.  

”Tarvittavan tuen saaminen on todella tärkeää, varsinkin nyt, kun olen näissä tehtävissä ensimmäistä kertaa. Hyvä tuki ja apu ei ole aina itsestäänselvyys, ihmiset ovat nykyään paljon etätöissä ja tukea ei välttämättä aina saa niin helposti. Meillä on täällä hyvä ja toisiaan tukeva tiimi ja arvostan sitä todella paljon. Toinen tärkeä asia on se, että pääsee oikeasti itse tekemään asioita ja oppimaan, eikä toimi niin sanotusti vain kahvinkeittäjänä”, Miko toteaa.  

Työpäivät ovat monipuolisia. Niihin sisältyy esimerkiksi potentiaalisten työntekijöiden kontaktointia, palavereja, työpaikkailmoitusten julkaisuja sekä työhaastatteluita.   

”Varsinkin LinkedIn Recruiter -työkalun käyttö on ollut todella mielekästä. Se on avannut ihan uuden maailman rekrytoinnin saloihin”, Miko kertoo.  

Miko on viihtynyt työssään hyvin ja se jopa ylitti odotukset. Hän suosittelee Enersensen kesätyöpaikkoja kaikille hyville tyypeille. 

”Meillä on mahtava tiimi ja olen viihtynyt hyvin. Töissä on kiva ilmapiiri ja asiat toimivat täällä hyvin verrattuna joihinkin edellisiin työkokemuksiin. Työ on myös ylittänyt ennakko-odotukset. Ajattelin, että olisi annettu vähemmän vastuita, mutta tässä on ollut kyllä kädet täynnä hommaa. Tämä oli positiivinen yllätys”, Miko kertoo.  

”Suosittelen Enersenseä kaikille, jotka kokevat itsensä mukavaksi työkaveriksi”, hän lisää.  

Tulevaisuuden uramahdollisuuksien suhteen Miko on avoimin mielin. 

”Ei ole selkeitä suunnitelmia, kunhan työ on tarpeeksi haastavaa. Jos on liian helppoa, on myös tylsää. Mitä enemmän haasteita saan ratkottavaksi, sitä paremmin viihdyn työssä”, Miko toteaa. 

Vietä sinäkin kesä Enersensellä. Tutustu laajaan kesätyövalikoimaamme ja hae pian: https://enersense.fi/avoimet-tyopaikat/kesatyopaikat/  

Jaa