Kesätyöpaikka löytyi puskaradion kautta

Pyry Piiroinen aloitti sähköinsinöörin opinnot vuonna 2020. Tulevaisuuden suunnitelmat ovat Pyryllä vielä auki, ja monen ammatin työnkuva myös muuttuu digitalisaation ja teknologian kehityksen myötä. Myös liikenne on muuttunut rajusti ja nyt Pyry on mukana tuon muutoksen mahdollistamisessa. Päivisin Pyry asentaa sähköautojen latauspisteitä maakaapeloinnista aina valmiiseen latauspisteeseen asti.

”Parasta työssä on se, kun oman työn jälki näkyy”, Pyry kertoo.

Enersense ei ollut yrityksenä tuttu Pyrylle, mutta koulussa opiskelijatoverit olivat kertoneet omista hyvistä kokemuksistaan Enersensestä. Pyry nostaa hyvän työyhteisön tärkeäksi kriteeriksi työpaikan valinnassa, joten kavereiden suositukset kannustivat häntäkin hakemaan.

Kesätyöhaku tuotti tulosta ja työt ovat sujuneet hyvin. Pyry on myös viihtynyt työssään ja toivoo saavansa vuoroja opintojen oheen myös kesän jälkeen.

”Viiden vuoden päästä haluaisin olla suunnittelu- ja esimiestehtävissä”, Pyry toteaa.

Sähkö- ja hybridiautojen räjähdysmäinen kasvu ja Suomen hiilineutraaliustavoite 2030 pitävät asentajia kiireisinä. Uusia sähköauto- ja latauspistevalmistajia tulee lisää, tekniikka kehittyy ja tekijät sen mukana. Asentajat ovat parhaita asiantuntijoita. Tämän päivän asentaja on huomisen asiantuntija.

Kesätyöt ovat olleet enersenseläisille näytönpaikkoja ja työstä aidosti kiinnostuneet ovat päässeet etenemään urallaan. Kansainvälinen Enersense mahdollistaa myös tulevaisuudessa kesätyöntekijöille mielenkiintoisia tehtäviä ja hyvän ponnahduslaudan työelämään.

Haluatko kokea kesätyön samoin kuin Pyry? Tutustu Enersensen laajaan kesätyövalikoimaan ja hae joukkoomme: https://enersense.fi/avoimet-tyopaikat/kesatyopaikat/

Jaa