Kolme hyvää syytä tulla töihin Enersenselle

Ole rohkea, kasva vastuullisesti, yhdessä. Nämä yhteiset arvomme julkaistiin keväällä, ja näiden yhteisesti muotoiltujen periaatteiden varaan rakentuu kaikki toimintamme Enersensellä.

Päästöttömiä energiaratkaisuja toteuttava Enersense on tulevaisuuteen katsova yritys ja haluamme, että henkilöstömme tuntee kuuluvansa meihin, kuulumme yhteen ja rakennamme yritystä yhdessä. Haluamme vaikuttaa kaikin mahdollisin keinoin siihen, että jokaisen työssä on riittävästi haasteita ja kehitysmahdollisuuksia, mutta myös iloa ja rakentavaa vuorovaikutusta.

Kollegat ovat työssämme keskeinen voimavara ja piristys. Aiempaa useampi enersenseläinen haluaakin nykyään itse vaikuttaa, kenet kollegaksi saa. Henkilöstöltä tulleen palautteen johdosta olemmekin nyt käynnistäneet Enersensellä työntekijöiden suositteluohjelman, joka on yksi parhaista tavoista sitouttaa henkilöstömme mielekkäällä tavalla.

Tavoitteenamme on kasvattaa liiketoimintaamme vastuullisesti kollegoidemme kanssa ja arvostamme jokaisen työntekijämme kasvua ja monimuotoisuutta. Uusi työntekijöiden suositteluohjelmamme auttaa kollegoitamme tuntemaan, että heillä on osansa yrityksen kehityksessä. Suositteluohjelmalla kannustamme erilliskorvauksella nykyistä henkilöstöämme ohjaamaan osaavat ja rohkeat henkilöt yritykseemme töihin. Pidämme suosituksia erittäin tärkeinä, sillä luotamme siihen, että henkilöstömme tietää, mikä on yrityksellemme parasta.

Työntekijöiden suositteluohjelmat voivat olla yksi arvokkaimmista resursointimenetelmistä uusien työntekijöiden tunnistamiseksi ja palkkaamiseksi useistakin syistä:

  • Työntekijä voi valita, ketä hän suosittelee uudeksi kollegakseen. Tämä tarkoittaa myös sitä, että työntekijä suorittaa jo eräänlaisen esitarkastuksen, voisiko henkilö sopia tehtävään ja tiimiin ammatillisesti ja henkilökohtaisesti.
  • Jo prosessin alusta lähtien ehdokkaan perehdytys on käynnissä ja suositeltu ehdokas voi saada kaikki tärkeät tiedot yrityksestä ja tehtävästä. Tämä lisää motivaatiota ja halukkuutta hakea avoimiin tehtäviin.
  • Win-win-tilanne kaikille. Enersense palkitsee suosittelijan, kun hän löytää hyvän ehdokkaan, joka tulee valituksi tehtävään. Enersense saa motivoituneen ja osaavan työntekijän, joka haluaa työskennellä yhdessä kanssamme. Uudella työntekijällä on valmiiksi selkeä näkemys, visio ja odotukset uudesta työnantajasta sekä uusi hyvä työpaikka ja ainakin yksi tuttu suosittelijakollega jo entuudestaan.

Jos olet rohkea, haluat kasvaa vastuullisesti ja tehdä yhdessä, voit hyvinkin olla uusi kollegamme. Tervetuloa mukaan luomaan kestävämpää tulevaisuutta kanssamme!

 

Melinda Holopainen, rekrytointitiimin päällikkö, melinda.holopainen@enersense.com

Jaa