Päästötön energia on globaali kasvubisnes

Päästöttömiä energiaratkaisuja toteuttavan Enersensen toimitusjohtaja Jussi Holopainen osallistui 16.11.2022 Finnveran Rahoitus&Kasvu -livelähetykseen, jossa keskusteltiin vihreästä siirtymästä ja erilaisista ratkaisuista energiakriisiin.

Finnvera haluaisi nähdä kaikenkokoisten yritysten investoivan energiatehokkuuteen ja julkisen rahoituksen rinnalle kaivataan lisää yksityistä rahaa. Heikkenevässä taloustilanteessa osa investoinneista saattaa jäädä odottamaan, mutta toisaalta kestävä energia ja energiaomavaraisuuskysymykset lisäävät tarvetta ja kiirettä vihreälle siirtymälle.

Suomalaisyrityksille päästötön energia tarjoaa mahdollisuuden globaaliin kasvubisnekseen.

”Markkina on isossa murroksessa ja siinä on suuri potentiaali. Toimimme globaalilla markkinalla, mutta tällä hetkellä Suomi on päämarkkinamme. Olemme kasvuhakuisesti markkinassa ja kansainvälisessä markkinassa on suurin kasvupotentiaali”, Jussi Holopainen toteaa.

Jussi Holopaisen lisäksi Finnveran livekeskustelussa olivat Elon pääekonomisti Tiina Helenius sekä Finnveran liiketoimintajohtaja Juuso Heinilä.

Katso tallenne koko keskustelusta: https://finnvera.videosync.fi/rahoitus-ja-kasvu-live-energiakriisi-ravistelee

Lue Kauppalehden kumppaniartikkeli Rahoitus & kasvu -webinaarista: Vihreä siirtymä etenee, öljymaatkin vaihtavat vihreään energiaan – ”Insinöörikansa Suomi voi olla globaali ratkaisija”

Jaa