Sirpa Smids toimialajohtajaksi Enersensen Power-liiketoiminnan Renewable Energy -yksikköön

Sirpa Smids, 38, on nimitetty Enersense International Oyj:n Power-liiketoiminnan Renewable Energy -yksikköön toimialajohtajaksi ja Power-liiketoiminnan johtoryhmän jäseneksi 2.3.2023 alkaen.

Smids on toiminut aiemmin KPMG:n Corporate Finance -tiimissä energia- ja infrastruktuuritoimialan neuvonantopalveluiden johtajana. Hänellä on pitkä kokemus erilaisista uusiutuvan energian taloudellisista ja kaupallisista neuvonannon tehtävistä KPMG:ltä sekä infrastruktuurin rakentamisen ja kunnossapidon projektinhallinnan kehittämisestä, hankinnoista ja riskien hallinnasta YIT:ltä. Koulutukseltaan Smids on kauppatieteiden maisteri Lappeenrannan teknillisestä yliopistosta.

“Olen erittäin tyytyväinen, että Sirpa liittyy Power-liiketoiminnan dynaamiseen tiimiin ja toivotan hänet lämpimästi tervetulleeksi Enersenseen. Sirpan osaaminen vahvistaa tiimiämme ja tukee matkaamme kohti päästötöntä yhteiskuntaa”, liiketoimintajohtaja Juha Silvola toteaa.

”Enersensellä on tärkeä rooli energiamurroksessa, ja odotan innolla, että voin olla mukana tukemassa Enersensen kasvutarinaa tiimini ja kollegoideni kanssa”, Sirpa Smids sanoo.

Jaa