Talouselämä: Työelämään palannut Mikko Jaskari innostui Enersensen missiosta rakentaa päästötöntä yhteiskuntaa

Talouselämä haastatteli Enersensen uutta talousjohtajaa Mikko Jaskaria hänen palatessaan takaisin työelämään syöpähoitojen jälkeen. Diagnoosin Jaskari sai neljä vuotta sitten ja terveen paperit vuosi syöpähoitojen jälkeen. Hän päätti kuitenkin vielä jättäytyä hetkeksi pois työelämästä ja kahden vuoden vapaan jälkeen Jaskari nappasi Talousjohtajan paikan Enersensellä.

Jaskari kertoo haastattelussa innostuneensa Enersensestä, koska yhtiö rakentaa päästötöntä yhteiskuntaa. Hän kertoo ymmärtäneensä ilmastonmuutoksen vakavuuden 2018 kansainvälisen ilmastopaneeli IPCC:n raportin myötä.

”Siinä puhuttiin vuosiluvuista, jotka ovat jo ihan nurkan takana. Aloin miettiä, mitä voisin itse tehdä. Enersensellä saan tehdä työtä, jolla on merkitystä”, Jaskari kertoo artikkelissa.

Myös Enersensen kova kasvuvauhti kiinnosti paljon kokenutta Jaskaria. Koviin kasvutavoitteisiin päästään Jaskarin mielestä yhteistyöllä.

”Yksi ihminen ei maailmaa muuta. Viisaus syntyy yhdessä miettimällä”, Jaskari kommentoi.

Talouselämän jutun voit kokonaisuudessa lukea 31/2021 näköislehdestä täältä. Huomaathan, että lehti on luettavissa vain tilaajille.

Jaa