Enersense työllistää tänäkin vuonna kymmeniä tulevaisuuden osaajia

Enersense tarjoaa tänäkin vuonna opiskelijoille hienoja kesätyömahdollisuuksia ja työllistää useiden eri alojen opiskelijoita erilaisiin tehtäviin teollisuuden-, energia- ja tietoliikennealojen parissa. Kesätöiden lisäksi Enersense tarjoaa monipuolisesti harjoittelu- ja TET-paikkoja, kaiken kaikkiaan lähes 70 paikkaa ympäri Suomen sekä Virossa ja Latviassa tänä vuonna. Kesätyö- ja harjoittelupaikat Enersensellä vaihtelevat muun muassa tietoliikenneasennuksesta ja sähköasemasuunnittelusta työnjohtajan tehtäviin.

Enersense on mukana Oikotien Vastuullinen kesäduuni -kampanjassa, jonka myötä olemme sitoutuneet seitsemään hyvän kesätyön periaatteeseen, muun muassa palkkauksen, hyvinvoinnin ja perehdytyksen osalta. Oppilaitosyhteistyö ja tulevien ammattilaisten kohtaaminen ja työllistäminen on Enersenselle tärkeää.

”Kesätyöntekijät ja harjoittelijat ovat meille tärkeä voimavara, sillä he ovat tulevaisuuden osaajia. Kesätyö on monelle ensimmäinen kosketus työelämään ja haluamme tarjota oppimismahdollisuuksia ja viihtyisän työympäristön. Toivomme, että kaikki saavat meiltä mukaansa positiivisen työkokemuksen”, kertoo Enersensen henkilöstöjohtaja Hanna Reijonen.

Enersensellä kesätyöntekijät ja harjoittelijat pääsevät työskentelemään monipuolisten ja mielenkiintoisten työtehtävien parissa rennossa ja kannustavassa työympäristössä sekä saavat mahdollisuuden käyttää ja täydentää koulussa opittuja taitoja ja tutustua oman alan työtehtäviin.

Kesäkuun alussa New Business -yksikössä kesäharjoittelijana aloittanut Ingmar Horelli on oppinut ensimmäisten viikkojen aikana jo paljon uutta.

”Ensimmäiset viikot Enersensellä ovat olleet todella kiinnostavia. Olen oppinut paljon energiamurroksesta ja uusiutuvan energian roolista hiilineutraalissa yhteiskunnassa. Lisäksi tunsin oloni heti tervetulleeksi ja muiden työntekijöiden laaja osaaminen on auttanut todella paljon eri tehtävissä”, Ingmar kertoo.

Ensimmäiset kesätyöntekijämme ovat aloittaneet työnsä jo huhtikuun puolella ja viimeisetkin ovat päässeet hommiin kesäkuun alusta alkaen. Toivotamme kaikki tämän vuoden kesätyöntekijät, harjoittelijat ja TET-harjoittelijat lämpimästi tervetulleeksi taloon!

Jaa