Kauppalehden viikon henkilönä Enersensen toimitusjohtaja Jussi Holopainen

Kauppalehti esittelee 21.6. Viikon henkilö -palstallaan Enersensen toimitusjohtaja Jussi Holopaisen. Lehti kertoo, kuinka päälistalle siirtynyt Enersense on hämmästyttänyt sijoittajat satojen prosenttien kurssinousulla ja kertoo Holopaisen olevan varma, että energiamurros ja puhtaan sähkön tarve tukevat yhtiötä kauas tulevaisuuteen.

”Markkina-asemamme ovat vahvat, koska yhteiskunta sähköistyy kaikin tavoin. Päästöttömyys ja vähäpäästöisyys ovat päivän sanoja, ja esimerkiksi tuulivoiman lisärakentajana Suomi edustaa Euroopan kärkeä”, Holopainen kertoo.

Kauppalehti arvioi Enersenselle hyvää, sillä kaksi seuravaa vuotta tuulivoimainvestoinnit ovat vuotta 2021 suuremmat. Myös energiansiirtoon, sähköasemiin, energiavarastoihin ja latausinfraan investoidaan koko ajan enemmän.

”Kurssireaktioiden perusteella meihin on ladattu odotuksia, jotka aiomme lunastaa. Haluamme olla pysyvästi mukana energiamurroksen eturintamassa”, Holopainen kertoo.

Löydät koko Kauppalehden jutun digitaalisena täältä. Huomioithan, että juttu on luettavissa vain Kauppalehden tilaajille.

Jaa