Miksi Enersensen tehokkaat DC-laturit ovat juuri sitä, mitä vihreä liikenne tarvitsee?

Vihreä siirtymä ja tietoiset valinnat hiilidioksidipäästöjen vähentämiseksi ovat kuumia puheenaiheita jokaisessa suuressa yrityksessä ja ne valitaan ohjaaviksi tekijöiksi strategiassa ja etenemistavassa. Euroopan unionin tavoitteena on vähentää nykyisiä hiilidioksidipäästöjä 15 prosenttia vuosina 2025–2030. Suomi taas tähtää hiilineutraaliuteen vuoteen 2035 mennessä. Bussit muuttuvat sähköisiksi, ja kuorma-autoala ottaa harppauksia eteenpäin tarjoamalla sähkövaihtoehtoja. Suomi pyrkii kunnianhimoiseen tavoitteeseen vähentää päästöjä 50 % vuoteen 2030 mennessä. Mainitsemisen arvoista on, että hallitukset tarjoavat erilaisia tukiohjelmia investoimalla sähköautoihin ja tukemalla latausinfrastruktuurin hankintaa. Vihreä liikenne on ratkaisevan tärkeää asetettujen tavoitteiden saavuttamiseksi. Yksi dynaamisimmista ja mielenkiintoisimmista tavoista vaikuttaa myönteisesti ympäristöön on aloittaa kaluston ja ajoneuvojen sähköistäminen. Tehokkaat DC-latausyksiköt, jotka voivat toimittaa autoille paljon kaivattuja vihreitä kilometrejä nopeasti ja tehokkaasti, tekevät siirtymisestä sähköautoihin sujuvaa ja vaivatonta.

Tekninen osaaminen ja can-do-asenne ovat kaksi sanaa, jotka kuvaavat dynaamista tiimiä täällä Enersensellä. Pyrimme tarjoamaan parhaan mahdollisen ratkaisun markkinoille sopeutua ja ottaa tarvittavat askeleet kohti vihreää liikennettä. Vuodesta 2017 lähtien Enersense Charging on ollut sähköautojen vallankumouksen eturintamassa, edelläkävijänä EV-latauslaitteiden asennuksessa ja huollossa. Vuodesta 2019 alkaen valmistamalla ja toimittamalla ensimmäisen sukupolven latausyksiköitä ja lisäämällä nyt huippuluokan ominaisuuksia toiseen sukupolveen, meillä on yksikkö, joka täyttää kaikki standardit vuosiksi eteenpäin ja antaa yrityksille tavan mukauttaa latausta jokapäiväisessä toiminnassaan ja tehdä latauksesta uusi normi. Tarjotessaan saumattomat maksuratkaisut ja mahdollisuuden toimia yhdellä parhaista rakennetuista alustoista, joka täyttää viranomaisten antamat säännöt ja määräykset, Enersensen ECDC-latausyksikkö on juuri sitä, mitä markkinat tarvitsevat. Tyylikäs muotoilu ja täysi skaalautuvuus tulevan kysynnän mukaan, kun tarvitaan enemmän tehoa, tekee yksiköstä vaikean ohittaa.

Yrityksenä, jota ohjaa missio tehdä päästöttömästä yhteiskunnasta totta, olemme ylpeitä voidessamme tuoda latausratkaisuja markkinoille ja tehdä yhteistyötä kaikkien niiden kanssa, jotka ovat tällä hetkellä aloittamassa matkaansa kohti vihreää liikennettä. Koska Enersense pystyy tarjoamaan avaimet käteen -periaatteella sähköautojen latausratkaisuja, se voidaan aidosti nähdä kumppanina, joka tekee vihreästä liikkumisesta uuden normin. Latausratkaisujen koko elinkaaren ymmärtäminen sekä kokemus ja tekninen osaaminen latausten kokonaiskustannusten pitämisestä mahdollisimman alhaisina tekevät meistä arvostetun kumppanin. Kyse ei ole vain ympäristöystävällisyydestä, vaan myös älykkäiden latausratkaisujen muuttamisesta hyväksi liiketoiminnaksi.

Tomi Sydänmaa, sähköisen liikenteen latausratkaisujen myyntipäällikkö

 

Jaa