Projektijohtaja Sami Pesonen: ”Työssäni parasta on hyvät työkaverit ja yhdessä tekeminen”

Sami Pesonen aloitti Enersensen Smart Works -liiketoiminnassa projektipäällikkönä maaliskuussa 2023 ja siirtyi projektijohtajan tehtäviin 1.10. Aiempaa kokemusta häneltä löytyy teollisuuden parissa yli 15 vuotta.

Enersensellä Samin työnkuvaan kuuluu muun muassa myyntiin ja tarjouslaskentaan osallistuminen, käynnissä olevien projektien johtaminen ja asiakassuhteiden ylläpito.

”Jokainen päivä on hieman erilainen ja mielenkiintoinen. Käyn paljon työmailla seuraamassa päivittäistä tekemistä ja koen sen hyvin tärkeänä”, Sami kertoo.

”Enersense valikoitui työnantajaksi koska koin saavani erittäin hyvän työympäristön lähteä kehittämään itseään sekä antamaan omaa osaamista isoon kasvuun ja projektinhallintaan. Työssäni parasta on hyvät työkaverit ja yhdessä tekeminen”, hän lisää.

Samin ensimmäiset viikot projektijohtajan tehtävissä ovat sujuneet hyvin ja asetettuja tavoitteita on jo saavutettu. Myös esihenkilö Mikko Lampinen on ollut erittäin tyytyväinen Samin tarjoamaan työpanokseen Enersensen projekteissa.

”On ollut erittäin miellyttävää työskennellä Samin kanssa teollisuuden projektien parissa, hänen asenteensa ja ammattitaitonsa ovat auttaneet meitä menestymään historiamme kovimpana kasvuvuotena teollisuuden projektitoimituksissa.

Samille asetut tavoitteet vuodelle 2023 on jo saavutettu ja monet niistä jopa ylitetty, tästä syystä olen erityisen iloinen siitä, että pystyimme Enersensellä tarjoamaan Samille hänen kykyjään vastaavan urapolun, uusia työtehtäviä ja lisää vastuualueita uudessa projektinjohtajan roolissa. Nyt meillä on yhdessä erinomaiset asetelmat lähteä kasvattamaan teollisuusprojektien osuutta ja etenkin vihreään siirtymään liittyvää liiketoimintaa vuonna 2024”, Mikko toteaa.

 

Jaa