Projektisuunnittelija Kambiz Kordani: ”Enersense on yritys, jossa sinua kannustetaan ajattelemaan luovasti, tiimityötä arvostetaan ja ammatillista kehittymistä tuetaan”

Kambiz Kordani työskentelee Enersensellä projektisuunnittelijana. Hänen päivittäiset työtehtävänsä keskittyvät pääasiassa projektien suunnitteluun, raportointiin ja aikatauluttamiseen.

”Tehtäviini sisältyy muun muassa projektisuunnitelmien kehittämistä ja ylläpitoa, edistymien seurantaa ja mahdollisien ongelmien tunnistamista. Tärkeä osa työtäni on myös yhteistyö eri sidosryhmien kanssa, jotta voidaan varmistaa projektien onnistuminen. Teen myös työn ositusta ja valmistelen hallintaraportteja Safranissa, Power BI:ssä ja Excelissä”, Kambiz kertoo.

Kambiz aloitti työnsä Enersensellä noin kolme kuukautta sitten. Aiemmin hän työskenteli vuosikymmenen ajan rakennusteollisuuden projektisuunnittelun parissa Iranissa. Enersensellä Kambiz nauttii erityisesti työn tuomasta haasteesta ja kannustavan tiimin kanssa työskentelystä.

”Enersensen projektit sopivat täydellisesti osaamiseeni. Nautin jokaisen projektin tuomasta monipuolisuudesta ja haasteista. Pidän erityisesti projektisuunnittelun ongelmanratkaisusta ja olen tyytyväinen nähdessäni suunnitelmien toteutuvan. Bonuksena on etuoikeus työskennellä Suomessa. Ihmiset ovat täällä mahtavia ja siitä asti kun tulimme Suomeen, kaikki ovat kunnioittaneet meitä. Tämä on minulle hyvin merkityksellistä”, hän kertoo.

”Tiimini on kannustava ja esihenkilöni vaalii motivoivaa työympäristöä. Enersense on yritys, jossa sinua kannustetaan ideoimaan ja ajattelemaan luovasti, tiimityötä arvostetaan ja ammatillista kehittymistä tuetaan”, Kambiz lisää.

Jaa