Ville Miettinen Enersensen Power-liiketoiminnan New Business -johtajaksi

Ville Miettinen, 41, on nimitetty Enersense International Oyj:n Power-liiketoiminnan New Business -johtajaksi sekä liiketoiminnan johtoryhmän jäseneksi 9.1.2023 alkaen.

Miettinen on toiminut aiemmin Canter Oy:ssä Head of Customer Operations -tehtävässä sekä laajasti energiasektorilla muun muassa AFRY:llä, Nord Pool AS:llä ja Fortumilla. Hänellä on pitkä kokemus erilaisista liiketoiminnan ja myynnin kehitys- ja johtotehtävistä hiilineutraaliuuteen tähtäävään liiketoiminnan parissa. Koulutukseltaan Miettinen on sähkötekniikan diplomi-insinööri Helsingin teknillisestä korkeakoulusta.

“Olen iloinen, että Ville liittyy Powerin johtoryhmään ja toivotan hänet tervetulleeksi Enersenseen. Villen vahva kokemus sähkötekniikasta, liiketoiminnan analysoinnista ja energiamarkkinoiden arvoketjusta vahvistaa tiimiämme ja tukee matkaamme kohti päästötöntä yhteiskuntaa”, liiketoimintajohtaja Juha Silvola toteaa.

”Enersensellä on tärkeä rooli energiamurroksessa, ja on erittäin mielenkiintoista päästä kiihdyttämään yhtiön muutosta. Odotan innolla, että voin olla mukana tukemassa Enersensen kasvutarinaa”, Ville Miettinen sanoo.

Enersensen New Business -yksikkö sisältää uusien liiketoimintojen kehittämisen, muun muassa vetyliiketoiminnan, sähkövarastojen ja päästöttömän liikenteen uusien hankkeiden selvityksen (e-fuels) sekä liiketoiminnan kansainvälistymisen tukemisen.

Jaa