Tekniset- ja insinööritason rekrytointipalvelut

Enersensen insinöörirekrytoinneista

Insinöörirekrytoinnit ovat erikoisalaamme. Rekrytointitiimimme on toimittanut päteviä ja vaatimukset täyttäviä työvoimaratkaisuja jo yli vuosikymmenen ajan paikallisesti ja kansainvälisesti.

Rekrytointitiimimme jäsenet ovat alansa asiantuntijoita ja ovat jo pitkään edistäneet asiakkaidemme ja Enersensen menestystä. Olemme auttaneet asiakkaitamme palkkaamaan yli 3 000 asiantuntijaa eri projekteihin 40 maassa maailmanlaajuisesti.

Supporting our customers’ success

Tuemme asiakkaidemme menestystä

Olemme erikoistuneet tunnistamaan ja sijoittamaan työntekijöitä energia-, uusiutuvan energian-, televiestintä-, kemian-, kaivos- ja paperi- sekä öljy- ja kaasuteollisuuden aloilla.

Osaamisemme

Oikean ehdokkaan löytäminen tuntematta paikallisia työmarkkinoita voi olla aikaa vievää ja kallista. Haasteita esiintyy myös pätevien ja käytettävissä olevien ehdokkaiden löytämisessä. Tämä on yksi tärkeimmistä syistä, miksi monet yritykset kamppailevat työvoiman saatavuuden kanssa.

Työvoimapula on entistä selkeämpi tänä päivänä. Tarve kandidaattien hankkimisen globalisointiin ja erityiseen lokalisointiin on välttämätöntä, jotta parhaat kyvyt löydetään riippumatta siitä, missä päin maailmaa he ovat. Tietyillä aloilla työpaikkoja on tarjolla enemmän kuin työpaikkoja etsiviä henkilöitä. Tämä aiheuttaa sen, että yritykset käyttävät lukemattomia tunteja ja rahaa uusien työntekijöiden palkkaamiseen, jotka eivät usein pysy yrityksessä kuin puoli vuotta kerrallaan. Rajallisilla resursseilla ja vaihtoehdoilla minkä tahansa yrityksen voi olla vaikea menestyä kansainvälisillä markkinoilla. Aika- ja budjettirajoitukset vaikeuttavat pätevien ehdokkaiden löytämistä.

Olemme sitoutuneet tarjoamaan asiakkaillemme räätälöityjä henkilöstöpalveluita. Kokeneen rekrytointiasiantuntijatiimimme avulla osaavien työntekijöiden löytäminen on helppoa. Tarjoamme valikoiman kustannustehokkaita työvoimaratkaisuja, joiden avulla asiakkaamme voivat keskittyä yrityksensä kasvuun samalla, kun löydämme huippuosaajia heidän avoimiin tehtäviinsä.

Kokeneet rekrytoijamme hankkivat ja löytävät täydelliset ehdokkaat riippumatta heidän työtasostaan tai kokemuksestaan. Käytämme aikaa ymmärtääksemme kansainvälisten asiakkaidemme erityistarpeet ja työskentelemme heidän kanssaan saavuttaaksemme heidän tavoitteensa käyttämällä keskeisiä teknologioita sekä hyödyntämällä paikallista tietämystämme kohdemarkkinoista.

Asiantuntijamme palvelevat asiakkaitamme myös työntekijöiden mobilisointiin liittyvissä erilaisissa käytännön asioissa, kuten esimerkiksi työntekijöiden oleskelulupien koordinoinnissa, rekisteröinnissä, matkustuksessa, majoituksessa, kuljetuksessa, työmaakulkuluvissa ja henkilönsuojaimissa. Tuemme asiakkaitamme koko työsuhteen elinkaaren ajan aina alusta loppuun saakka.

Uskomme, että menestyvän liiketoiminnan rakentamiseksi ja projektien toteuttamiseksi oikea-aikaisesti organisaatioiden on oltava tietoisia tekniikan alan viimeisimmistä edistysaskeleista, menetelmistä ja avainteknologioista. Siksi tarjoamme päteviä ja vaatimuksia vastaavia työvoimaratkaisuja asiakkaidemme tarpeisiin lyhyen ja pitkän aikavälin toimeksiantoja varten.

Locations

Sijainnit

Enersensen toiminnot keskittyvät pääasiassa Suomeen, Saksaan, Ranskaan, Isoon-Britanniaan sekä Baltian maihin, ja autamme satoja asiakkaitamme löytämään uudet työntekijänsä ympäri maailman. Rekrytointitiimillämme on taidot ja kokemus ymmärtää asiakkaamme tarpeet ja yhdistää ne sopiviin ehdokkaisiin maailmanlaajuisesti.

Laatu

Enersensen rekrytointiosastolla työskentelemme perusteellisten, jatkuvasti päivitettyjen ja tarkistettujen laatuprosessien mukaan täyttääksemme asiakkaidemme tarpeet.

Tarjoamme erinomaisen asiakas- ja hakijakokemuksen rekrytointiprosessilla, joka takaa, että saavutamme onnistuneen lopputuloksen. Enersense on auditoitu ja palkittu seuraavilla sertifikaateilla: ISO 9001:2015 Laatu, ISO 14001:2015 Ympäristö ja ISO 45001:2018 Turvallisuus.

Recruitment Services

Rekrytointipalvelut

Olemme sitoutuneet tarjoamaan asiakkaillemme parhaat ehdokkaat kattavien rekrytointipalveluidemme avulla. Olemme asiantuntijoita tunnistamaan, mitä hakumenetelmää tarvitaan etsittäessä uutta työntekijää asiakkaillemme. Tarjoamme joustavia ja räätälöityjä rekrytointiratkaisuja asiakkaidemme tarpeisiin.

Parhaiden kykyjen tunnistaminen

Autamme asiakkaitamme saavuttamaan tavoitteensa ja projektiaikataulunsa kustannustehokkaasti.

Parhaat kyvyt ovat saavutettavissamme missä päin maailmaa tahansa. Menetelmämme sisältävät modernin yhdistelmän perinteisiä headhunting-menetelmiä ja laajan valikoiman kohdennettuja resursointitekniikoita. Oma sisäinen järjestelmämme ja tietokantamme yhdistettynä ulkoisiin tietokantoihin sekä laaja yhteystietoverkostomme auttavat meitä löytämään ehdokkaita kussakin tapauksessa.

Tuemme asiakkaitamme rekrytointiprosessin kaikissa vaiheissa. Olemme heidän tukenaan ennen rekrytointiprosessia, sen aikana ja sen jälkeen.

Olemme omistautuneet löytämään parhaat kyvyt jokaiseen projektiin ja jokaiseen sijaintiin.

Rekrytoimme ammattilaisia seuraaviin kategorioihin:

Projektiasiantuntijat

 • Suunnittelijat
 • Aikatauluttajat
 • Projektipäälliköt
 • Työmaapäälliköt
 • Projekti-insinöörit
 • Dokumentaation asiantuntijat

Valvojat

 • Mekaaniset- ja sähkövalvojat
 • Teline- ja eristevalvojat
 • Instrumentointivalvojat
 • Rakentamisen laadunvarmistus
 • NDT
 • Maalausvalvojat
 • Laatuvalvojat
 • Hitsausvalvojat

Työturvallisuus

 • Turvallisuuspäälliköt
 • Turvallisuuskoordinaattorit
 • HSE-valvojat
 • Projektin turvallisuushenkilöstö
 • Pintakäsittelijät ja maalarit
 • Hitsaajat, sähköasentajat
 • Asentajat, rakennustyöntekijät
 • Toimistotyöntekijät