Sähköisen liikenteen latausratkaisut

Enersense suunnittelee ja valmistaa edistyksellisiä suurteholatauslaitteita sähköautoille ja -ajoneuvoille. Haluamme mahdollistaa sähköautoilijoille helpon ja luotettavan lataamisen sekä latauslaitteiden omistajille huolettoman, kustannustehokkaan ja aikaa kestävän investoinnin.

Enersensen latauslaitteissa yhdistyy vuosien kattava kokemus latausasemien rakentamisesta, latauslaitteiden asentamisesta ja näiden kunnossapidosta Suomen haastavissa olosuhteissa sekä Enersensen kehittämä edistyksellinen DC-latausteknologia, joka mahdollistaa erittäin joustavien ja skaalautuvien latausratkaisujen toteuttamisen.

Latauslaitteidemme lisäksi tarjoamme asiakkaillemme ja jälleenmyyjä-/huoltokumppaneillemme asianmukaiset latauslaitteiden etähallintapalvelut sekä laitteiden elinkaaren eri vaiheet kattavan teknisen tuen. Tarvittaessa laitteiden integrointi asiakkaan omiin taustajärjestelmiin onnistuu joustavasti API- ja OCPP 1.6 (myöhemmin 2.0) -rajapintojen avulla.

Latausratkaisumme on kehitetty vastaamaan sähköautojen ja muiden sähköajoneuvojen lataustarpeisiin niin kaupungeissa, valtateiden varrella kuin vaikkapa teollisessa ympäristössä.

Suomessa Enersense voi asiakkaan halutessa toimittaa sähköautojen latauslaitteet ja -asemat myös avaimet käteen -ratkaisuna oman kokeneen suunnittelu- ja asennushenkilöstön sekä kumppaneiden avulla. Suomen ulkopuolella palvelemme asiakkaitamme valittujen, luotettavien jälleenmyynti- ja huoltokumppaneiden kautta.

Mikäli olet kiinnostunut latausratkaisuistamme tai yhteistyökumppanuudesta esimerkiksi jälleenmyynnissä, ota yhteyttä ja keskustellaan tarkemmin.

Enersensen latausasemavalikoima

Olemme merkkineutraali latausratkaisujen toimittaja. Meiltä saa useamman valmistajan latausasematuotteet. Autamme ja konsultoimme asiakkaalle sopivan latausteknologian valinnassa aina kohdekohtaisesti.

Enersense Charging Oy:n (entinen Unified Chargers Oy) hankinnan jälkeen olemme itse myös DC-suurteholatausasemien valmistaja ja teknologian kehittäjä.

Lue lisää

Mitä olemme tehneet?

Suomessa Enersense tarjoaa myös sähköisen latausinfran avaimet käteen -ratkaisuja, mukaan lukien työmaakartoitukset, latausinfrastruktuurin suunnittelu, urakointi, asennus ja käyttöönotto. Lisäksi tarjoamme kattavat ylläpito-, etätuki- ja helpdesk-palvelut latauslaitteiden omistajille ja operaattoreille .

Vuodesta 2017 lähtien Enersense on toimittanut ja toteuttanut yhteensä noin 150 DC-pikalatauspistettä Suomessa.

Referenssikohteita

Jätä yhteydenottopyyntö

  Ota yhteyttä

  Ville Miettinen
  Toimialajohtaja, EV Charging Solutions
  Topias Koskela
  Head of EV Charging Solutions
  Tomi Sydänmaa
  Myyntipäällikkö
  Juha Kouhi
  Myyntipäällikkö
  Johan Wangel
  Myyntipäällikkö
  Samu Syväoja
  Tekninen myyntipäällikkö