Tuubihuivi kierrätyspulloista – ekologisuus vahvasti esillä uudistetussa liikelahjojen verkkokaupassa

Enersense on alkuvuodesta uudistanut kumppaninsa Innoflamen kanssa liike- ja henkilöstölahjojen sisäisen verkkokaupan. Verkkokaupasta löytyy Enersense-tuotevalikoima asiakkaille, yhteistyökumppaneille sekä henkilöstölle. Liike- ja henkilöstölahjojen tuotteisto on uusittu Enersense-konsernin strategian ja arvojen mukaisesti siten, että valikoima koostuu ekologisista ja hiilineutraaleista tuotteista. Valikoimassa on myös turvallisuuteen painottuva tuotekategoria.

Innoflamen toiminnan ytimessä on, että tuotteet painetaan asiakkaiden tarpeen mukaiselle tilausmäärälle. Tuotteita on mahdollista tilata juuri tarvittava määrä, jolloin vältytään turhalta tavaralta ja minimoidaan jätteen määrä, kun tuotteita ei jää käyttämättä.

Tuotevalikoiman tekstiileissä on käytetty 100 % luonnonmukaista ja reilun kaupan sertifioitua orgaanista puuvillaa. Tekstiilit on valmistettu maailman korkeimpien sosiaalisten, eettisten ja ympäristösertifikaattien mukaisesti (GOTS, Fairtrade, EU Ecolabel, SA8000 ja Oeko-tex). Esimerkkinä tuotteista on kierrätysmateriaaleista valmistettu 2nd Life -mallisto, jonka Itämeri rPET-tuubihuivi on valmistettu kierrätetyistä muovipulloista.

Ekologisen tuotevalikoiman lisäksi Innoflame on sitoutunut vähentämään ilmastovaikutustaan. Yritys on hiilineutraali ja oman toiminnan aiheuttamat hiilidioksidipäästöt kompensoidaan.

”Teemme yhteistyötä useiden toimittajien kanssa, jotka panostavat ympäristöystävälliseen tuotantoprosessiin, liiketoiminnan hiilidioksidipäästöjen vähentämiseen sekä jätemateriaalin vähentämiseen ja hyötykäyttöön. Yhdessä sopimuskumppaneidemme kanssa tutkimme ja neuvottelemme jatkuvasti uusia mahdollisuuksia vähäpäästöisen yhteiskunnan rakentamiseksi. Pidän tärkeänä ja arvostan tehdä yhteistyötä toimittajien kanssa, jotka pystyvät palvelemaan ja tuottamaan meille lisäarvoa meidän arvojemme mukaisesti”, Enersensen hankintapäällikkö Maarit Hakala kertoo.

Jaa