Enersense menestyi Fingridin työturvallisuuteen liittyvässä videokilpailussa

Työturvallisuus on yksi tärkeimmistä asioista Enersensellä ja siitä on tehty osa jokaista arkipäiväämme. Hyvänä ajurina työturvallisuuteen liittyvissä toimenpiteissä toimii myös yksi Enersensen pääasiakkaista Fingrid, joka ylläpitää ja aktivoi urakoitsijoitaan erilaisilla työturvallisuuteen liittyvillä kampanjoilla. Fingrid lanseerasi kesäkuussa Mieti ennen kuin toimit -videokilpailun, jossa haluttiin painottaa mieti ennen kuin toimit -toimintamallin käyttöä kaikessa tekemisessä. Videot saivat olla vapaamuotoisia, joissa kyseisen toimintamallin viesti tulisi esille. Videokilpailu ratkesi 1.12. ja Enersense menestyi loistavasti kyseisessä kilpailussa. Yli puolet kilpailuun tulleista videoista tuli Enersenseltä, ja neljästä palkitusta videosta kaksi oli Enersenseltä.

Enersense saikin Fingridiltä kunniamaininnan videokokoelmastaan, jossa painotettiin mitä johdon sitoutuminen asiaan sekä esimiesten ja työntekijöiden heittäytyminen voi parhaillaan saada aikaan. Tämä on osoitus siitä, millaista työtä teemme työturvallisuuskulttuurin luomisessa, varsinkin sähköasemaliiketoiminnassa, jossa toimintamme erottuu edukseen. Huomionarvoista on myös, että kilpailun videoita oli tekemässä laajalla skaalalla niin suunnittelijaa, koestajaa, työmaapäällikköä, projektipäällikköä, portfolio manageria, projektikoordinaattoria ja toimialajohtajaa. Toimimme yhteistyössä yli oman ammatillisen osaamispohjan, motivoiden, viestien ja esimerkkiä toisillemme näyttäen.

Vaikka työturvallisuus on Enersensellä ja varsinkin sähköasemaliiketoiminnassa hienolla mallilla, on turvallisuutemme eteen muistettava tehdä töitä päivittäin. Pidetään jatkossakin yhdessä huolta omasta ja työkavereiden turvallisuudesta kaikissa tilanteissa.

Alla on kuvat Enersensen kunniamaininnasta sekä kahdesta palkitusta videosta, kaikkien tekijöiden nimiä ei ole mainittu kuvissa. Kahden palkitun videon tekemisessä mukana oli kaikkiaan kuusi sähköasemaliiketoiminnan henkilöä, jotka palkittiin Fingridin toimesta.

Jaa