Enersensen latausasemavalikoima

Autamme ja konsultoimme latausteknologian valinnassa

Olemme merkkineutraali sähköautojen latausratkaisujen toimittaja. Meidän kauttamme saa useamman valmistajan latausasematuotteita, tarvittaessa avaimet käteen -toimituksena asennettuna ja käyttöönotettuna. Myös ylläpito ja huoltopalvelumme toimii merkkineutraalisti.

Julkisiin ja ammattilatauskohteisiin olemme toimittaneet mm. Enersense Chargingin (entinen Unified Chargers), Kempowerin, Alpitronicin, ABB:n, Tritiumin, Circontrollin, Enston, Elintan ja Efacecin laitteita. Toimisto-, yritys- ja taloyhtiökohteisiin olemme toimittaneet mm. Defan, Zaptecin, Etrelin, Garon ja Parking Energyn latausasemia.

Uuden sukupolven ECDC 160 kW -pikalatausasemat

Enersensen valmistama kotimainen ECDC160kW on tyylikäs ja laadukas tasavirta (DC) -pikalatausasema, joka soveltuu sekä ammatti- että julkiseen lataamiseen. Laaja jännitealue 200–920 V mahdollistaa myös raskaan kaluston lataamisen. Kyseessä modulaarinen ja skaalattava DC-pikalatausratkaisu.

Perusversio 160 kW tehoinen. Modulaarinen tehonjako 40 kW portaissa. Laite voidaan toimittaa myös 80 kW tehoisena. Lisäksi on mahdollisuus ketjuttaa useampi latausasema patentoidun teknologian avulla. Tällöin saadaan älykkääseen latauskenttään jopa suurtehot ja useamman pistoolin saatavuus. Esimerkiksi 320 kW älykäs latausratkaisu neljän auton yhtäaikaiseen lataukseen tai vaikkapa 640 kW ratkaisu kahdeksalle autolle. Latauskenttää voidaan laajentaa joustavasti latauskysynnän kasvaessa. Käytettävissä oleva kokonaisteho jaetaan dynaamisesti autojen vastaanottokyvyn mukaan. Latauskentän kokonaistehoa voidaan nostaa myös lisätehoyksikkö Boosterin avulla.

Lataa esite

Matalatehoinen UCDC30kW -latausasema asiointilataukseen

Enersensen valmistama kotimainen UCDC30kW on erittäin kompakti ja kevyt DC -pikalatausasema, joka soveltuu erinomaisesti kaupunkiympäristöön ja ahtaisiin tiloihin. Asema voidaan asentaa myös seinätelineeseen. UCDC30kW on järkevä valinta asiointilataukseen kohteeseen, jossa asiakkaan viipymä on 1–4 tuntia.

Voimme yhdistää useamman UCDC30kW perusyksikön ketjuun, jolloin saadaan skaalattava älykäs DC-pikalatauskenttä, jossa pikalatauksen saatavuus moninkertaistuu. Kaksi toisiaan lähellä sijaitsevaa UCDC30kW-perusyksikköä voidaan yhdistää välikaapelilla jolloin saadaan neljän auton latausratkaisu, jonka yhteisteho on 60 kW. Latausteho jakaantuu älykkäästi latauksessa olevien autojen välillä. Jos kentässä on vain yksi auto, se saa käyttöönsä kentän koko 60 kW tehon. Kun latauskysyntä kasvaa, lisätään ketjuun kolmas 30 kW perusyksikkö, jolloin saadaan kuuden auton DC-pikalatausratkaisu UCDC90kW, ja neljäs, niin saadaan kahdeksan auton latausratkaisu UCDC120kW ja niin edelleen.

Lataa esite

Tyylikkäät ja laadukkaat CityCharge TYPE2 -latausasemat julkiseen ja ammattikäyttöön

CityCharge on älykäs Mode 3 -latausasema, joka pystyy tarjoamaan yhteensä jopa 44 kW (2x22kW) tehon kahdella TYPE2-latauspistokkeella. Tuotteesta on saatavilla omalla jalalla seisova malli CityCharge V2 ja seinäkiinnitettävä malli CityCharge Mini2. Plus-versio on kiinteillä kierrekaapeleilla varustettu malli, joka soveltuu esimerkiksi yrityskäyttöön rajatulle käyttäjäryhmälle.

CityChargen muotoilu on palkittu arvostetulla Reddot Product Design palkinnolla. Laite on valmistettu korkealaatuisista materiaaleista. Vahva kotelo on valmistettu pursotetuista CNC-työstetyistä ja anodisoiduista alumiiniosista, jotka on suunniteltu kestämään säässä kuin säässä. Laadukas Siemensin elektroniikka takaa toimintavarmuuden vaativissakin olosuhteissa. Kirkas ledinäyttö ja sivupalkit näkyvät pimeässä ja jopa suorassa auringonvalossa tarjoten samalla modernin käyttäjäkokemuksen.

Lataa esite

Pyydä tarjous!

Jätä tarjouspyyntö alla olevalla lomakkeella tai kysy lisää eri tuotevaihtoehdoista.

  Ota yhteyttä

  Topias Koskela
  Head of EV Charging Solutions
  Riku Rahikka
  Myyntijohtaja
  Sähköisen liikenteen latausratkaisut
  Eero Korhonen
  Myyntipäällikkö
  Sähköisen liikenteen latausratkaisut