Enersensen latausasemavalikoima

Autamme ja konsultoimme latausteknologian valinnassa

Olemme merkkineutraali sähköautojen latausratkaisujen toimittaja. Meidän kauttamme saa useamman valmistajan latausasematuotteita, tarvittaessa avaimet käteen -toimituksena asennettuna ja käyttöönotettuna. Myös ylläpito ja huoltopalvelumme toimii merkkineutraalisti.

Julkisiin ja ammattilatauskohteisiin olemme toimittaneet mm. Enersense Chargingin (entinen Unified Chargers), Kempowerin, Alpitronicin, ABB:n, Tritiumin, Circontrollin, Enston, Elintan ja Efacecin laitteita. Toimisto-, yritys- ja taloyhtiökohteisiin olemme toimittaneet mm. Defan, Zaptecin, Etrelin, Garon ja Parking Energyn latausasemia.

Edistykselliset suurteholatauslaitteet

ECDC 160 kW on tyylikäs ja modulaarinen DC-suurteholatauslaite, joka soveltuu sekä ammattimaiseen että julkiseen lataukseen. Yksi ECDC-laite lataa samanaikaisesti kahta sähköautoa (2 x CCS2), jopa 400kW teholla saman aikaisesti molemmista latauskaapeleista. Adaptiivinen jännitealue 200—920V mahdollistaa myös raskaiden laitteiden lataamisen.

Lue lisää

Tyylikkäät ja laadukkaat CityCharge TYPE2 -latausasemat julkiseen ja ammattikäyttöön

CityCharge on älykäs Mode 3 -latausasema, joka pystyy tarjoamaan yhteensä jopa 44 kW (2x22kW) tehon kahdella TYPE2-latauspistokkeella. Tuotteesta on saatavilla omalla jalalla seisova malli CityCharge V2 ja seinäkiinnitettävä malli CityCharge Mini2. Plus-versio on kiinteillä kierrekaapeleilla varustettu malli, joka soveltuu esimerkiksi yrityskäyttöön rajatulle käyttäjäryhmälle.

CityChargen muotoilu on palkittu arvostetulla Reddot Product Design palkinnolla. Laite on valmistettu korkealaatuisista materiaaleista. Vahva kotelo on valmistettu pursotetuista CNC-työstetyistä ja anodisoiduista alumiiniosista, jotka on suunniteltu kestämään säässä kuin säässä. Laadukas Siemensin elektroniikka takaa toimintavarmuuden vaativissakin olosuhteissa. Kirkas ledinäyttö ja sivupalkit näkyvät pimeässä ja jopa suorassa auringonvalossa tarjoten samalla modernin käyttäjäkokemuksen.

Jätä yhteydenottopyyntö

  Ville Miettinen
  Toimialajohtaja, EV Charging Solutions
  Topias Koskela
  Head of EV Charging Solutions
  Tomi Sydänmaa
  Myyntipäällikkö
  Juha Kouhi
  Myyntipäällikkö
  Johan Wangel
  Myyntipäällikkö
  Samu Syväoja
  Tekninen myyntipäällikkö