Referenssitoimitukset

Alla on muutamia esimerkkejä latausinfrastruktuurin toimituksistamme Suomessa. Asiantuntijamme kertovat mielellään lisää toimituksista.

22 auton latauskenttä Holiday Club Vierumäelle

Toimitimme Holiday Club Vierumäelle edistyksellisen 22 auton latauskentän avaimet käteen -toteutuksena, ml. suunnittelu, maanrakennus, asennus- ja sähkökeskustyöt ja käyttöönotto. Latauskentässä on DC-pikalatauspisteet kuudelle autolle. Kyseessä on Enersense Chargingin (ent. Unified Chargers) älykäs UCDC90kW -latausratkaisu dynaamisella kuormanjaolla (6 X CCS). Latauskentässä on myös tyylikkäät TYPE2 -peruslatauspisteet kuudelletoista autolle (8 x UC Public 2x22kW).

Latauskenttä on avoin kaikille eikä vaadi tunnistautumista tai rekisteröitymistä. Maksu onnistuu kätevästi ja helposti pankkikortilla maksuautomaatin kautta.

Suurteholatauskenttä Käyttöauton pihalle Tampereelle

Asensimme Rechargen operoiman suurteholatauskentän Käyttöauton pihalle Tampereella.

Latauskentällä on kahdeksan latauspaikkaa (7 CCS- ja 1 CHAdeMO-liittimellä). Latauspaikkojen yhteiskapasiteetti on 450 kilowattia. Laitteistot toimitti Kempower. Latauskenttä sijaitsee käyttöauto Tampereen pihassa osoitteessa Lokomonkatu 25.

Kuuden auton latauskenttä Asikkalaan

Toimitimme Vääksyyn edistyksellisen sähköautojen latauskentän, jossa voi ladata kuutta autoa yhtä aikaa. Älykäs UCDC60kW -kenttä palvelee neljää autoa DC-pikalatauksella, siten että kentässä on 3 kpl CCS-pistooleja ja yksi kpl CHAdeMO-pistooli. UC Public 2x22kW latausasemasta voi ladata kahta autoa yhtä aikaa keskinopealla TYPE2-latauksella.

Kaikki latausasemat on varustettu pankkikortinlukijoilla. Latauskenttä on avoin kaikille, ei tunnistautumista tai rekisteröitymistä. Maksu latauksesta onnistuu kätevästi ja helposti pankkikortin lähimaksuominaisuudella.

Kahdeksan auton latauskenttäratkaisu Serlachius-museo Göstalle

Toimitimme Mänttä-Vippulaan edistyksellisen sähköautojen latauskentän, jossa voi ladata kahdeksaa autoa yhtä aikaa. Älykäs UCDC60kW-kenttä palvelee neljää autoa DC-pikalatauksella, siten että kentässä on 3 kpl CCS-pistooleja ja yksi CHAdeMO-pistooli. Kahdesta UC Public 2x22kW latausasemasta voi ladata neljää autoa yhtä aikaa keskinopealla TYPE2-latauksella.

Kaikki latausasemat on varustettu pankkikortinlukijoilla. Latauskenttä on avoin kaikille, ei tunnistautumista tai rekisteröitymistä. Maksu onnistuu kätevästi ja helposti pankkikortin lähimaksuominaisuudella. Latauskenttää operoi Leppäkosken Energia Oy.

Matkahuolto siirtyy kohti päästötöntä tavaraliikennettä

Toimitimme ammattikäyttöön soveltuvan sähköautojen DC-pikalatauskentän Matkahuollon uuteen terminaaliin Vantaan Manttaalitielle. Latausratkaisu on älykäs DC-pikalatauskenttä dynaamisella kuormanjaolla. Kentässä on 4xCCS2 pistoolit. Käytettävissä oleva kokonaisteho jakaantuu älykkäästi latauksessa olevien jakeluautojen kesken optimoiden latausajat.

Latausasemat on varustettu kortinlukijoilla, jotka mahdollistavat jakeluautokohtaisen seurannan sekä latauspalvelujen tarjoamisen kätevästi myös kumppaniyrityksille. Latausasemissa on myös erikoispitkät 8,5 metrin kaapelit, jotka mahdollistavat autojen lastauksen ja lataamisen yhtäaikaisesti.

Sähköautojen latausasemat Smash Centerille Helsingin Myllypuroon

Latauskentässä voi ladata kuutta autoa yhtä aikaa. Kenttä on toteutettu kolmella ”kaksisilmäisellä” UC Public (2x22kW) TYPE2 -latausasemalla. Tulevaisuutta ajatellen kenttä toteutettiin siten, että latauskapasiteetti on helppo kaksinkertaistaa kahdelletoista autolle. Kaapeloinnit ja maa-asennusjalustat laajennukselle tehtiin valmiiksi kerralla.

Latausasemat on varustettu pankkikortinlukijoilla. Latauskenttä on avoin kaikille, ei tunnistautumista tai rekisteröitymistä. Maksu kätevästi lähimaksulla!

Ota yhteyttä

Ville Miettinen
Toimialajohtaja, EV Charging Solutions
Topias Koskela
Head of EV Charging Solutions
Tomi Sydänmaa
Myyntipäällikkö
Juha Kouhi
Myyntipäällikkö
Johan Wangel
Myyntipäällikkö
Samu Syväoja
Tekninen myyntipäällikkö